Site Overlay

Goede morgen wereld

Jawel…. het is bijna 5 uur ’s morgens dus de dag kan beginnen. Iedereen opstaan s.v.p.!!!!

Om 7 uur ga ik even een kleine boodschap halen. Ik moet nog even kijken wat ik allemaal nodig heb. Het enigste dat ik kan verzinnen zijn aardappels. Die heb ik vanavond zowiezo nodig. Als ik heel eerlijk ben, heb ik verder niks nodig. Misschien neem ik nog wel wat lekkere broodjes mee en een pak yoghurt.

Rond 13 uur krijg ik een vriendin op visite. We gaan eerst gezellig koffie leuten en dan kijken of we nog wat aan het huishouden kunnen doen. Het is best een zooi en er staat een afwasje. Misschien pik ik die twee dingen met haar op.

Wat ik verder vandaag ga doen, ben ik nog niet helemaal over uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *